Стартував конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна»


В Україні стартував конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна». Подати роботи можна до 18 жовтня 2020 року.
На конкурс можна надсилати роботи з тем:
▪ безпека дорожнього руху;
▪ протидія булінгу;
▪ інклюзія в освітніх закладах.
Долучитися можуть учні та вихованці закладів освіти – як індивідуально, так і колективно. Вікових обмежень щодо участі в конкурсі немає.
Докладніше ознайомитись з умовами конкурсу можна за посиланням: bit.ly/30h8IRs
Автори кращих фото- та відеоробіт будуть відзначені грамотами та цінними подарунками. З найкращих фоторобіт буде створена виставка, також фотороботи будуть використані для соціальної реклами на телебаченні та в мережі Інтернет. Найкращі відеоролики будуть продемонстровані як соціальна реклама на телебаченні та в мережі Інтернет. Інформація про підсумки Всеукраїнського конкурсу буде розміщена на сайтах та в соціальних мережах організаторів.

Організатори конкурсу: Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Державного підприємства «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України, Моторного транспортного страхового бюро України.

Популярні публікації