Графічний роман «Як імунні клітини вірус долали» - безкоштовно


Як імунні клітини вірус долали: графічний роман / сценарій М. С. Каліберди; художник Н. О. Пендюр; за заг. ред. В. Волошенюк, В. Ф. Іванова, Р. В. Шаламова. – Київ: АУП, ЦВП, 2021 – 24 с., іл.

Графічний роман «Як імунні клітини вірус долали» є першим виданням в Україні, що в художній формі показує, як формується імунітет після вакцинації, розвиває навички критичного оцінювання медіаповідомлень, розуміння власної ролі в запобіганні інфодемії та відповідальне ставлення до поширення «вірусної» інформації. 

Роман створено в рамках проєкту «Абетка вакцинації чи освітнє щеплення від дезінформації від А до Я: методичний комплекс» і розраховано на учнівство 5-6 класів ЗЗСО, а також проведення занять дотичних  до теми імунітету.

Безоплатно завантажити 👇

https://medialiteracy.org.ua/yak-imunni-klityny-virus.../

Переглянути вцідеопрезентацію із авторами про те, як і для чого створений цей комікс 👇

https://www.facebook.com/aupfoundation/videos/1507438722927142

Даний проект «Абетка вакцинації чи освітнє щеплення від дезінформації від А до Я: методичний комплекс» виконується за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації.

Популярні публікації