У «Кави із кардамоном» сьогодні ювілей

У «Кави із кардамоном» сьогодні ювілей ☕️. Рівно 10 років тому цього дня Йоанна Ягелло (Joanna Jagiełło) отримала перші надруковані примірники книжки, яка згодом захопила серця тисяч читачів. 

❤Сюжет:15-річна Лінка живе з мамою та вітчимом, але згодом мати стає щораз дратівливішою, а вітчим щораз пізніше повертається з роботи. Тож обов’язок доглядати молодшого братика лягає на плечі сестри, якій ще й випускні іспити в гімназії незабаром потрібно складати. У всіх цих життєвих обставинах вона почувається самотньою. Особливо коли мама кудись змушена поїхати. Окрім сім’ї в Лінки доволі складні стосунки найкращою подругою, проблеми в школі.

І коли дівчина їде в гості до бабусі, то випадково натрапляє на одну фотокартку. Такий собі скелет у шафі, геть незрозумілий. Лінка починає своє приватне розслідування.

До речі, саме ця частина тетралогії про Лінку є у списку шкільної літератури (для десятикласників).

Але не лише підлітки любять цю серію, а й часто дорослі - адже це чудовий спосіб трохи краще осягнути світ тих, хто трохи молодший і хто зовсім поряд ❤ Роман надзвичайно динамічний. А в перервах Ви точно захочете заварити собі каву з кардамоном, як це роблять герої книжки

Книжка чекає на своїх читачів у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей

Читати 📖 онлайн 👉 https://www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=8120


Популярні публікації