Читайте онлайн журнал "Джміль" №5-6

Якось Пензлик забідкався:
— Нічого дивовижного навколо! Як тут гарну картину намалюєш?
— А я сьогодні вранці бачила з вікна білочку, — похвалилася Книжечка. — Можеш намалювати картину “Білочка у місті”.
— А чи знаєте ви, що мурашка — найсильніша тварина на Землі? — запитала Нотка. — Якби така сила була в людини, то вона могла би пересувати суходолом величезні кораблі! Уявляєте картину?..
— Варто вирушити в експедицію і дослідити світ тварин, — мовив Джмелик. — А Пензлик створить нову серію картин.
Ось план нової експедиції: віртуальна подорож на незвичайний стадіон, де тренуються тварини; відвідини вернісажу колажів та створення власного; розгадування музичних загадок про тварин; гра-плескання “Черепаха Аха”; виготовлення красуні-змії (або гусені-кралі), вивчення дивовижних метеликів… І це ще не всі цікавинки!
Ще не пізно приєднатися! Читайте випуск та досліджуйте світ тварин!

Тема номера зацікавить абсолютно всіх дошкільнят і молодших школярів — адже дітей завжди захоплює світ живої природи, вони залюбки спілкуються з домашніми улюбленцями. Цей випуск допоможе здійснити з дошкільниками освітню подорож “Незвичайні змагання” та розгорнути освітні ситуації “Загадки від тварин”, “Дива природи”.

Читайте безоплатно під час карантину!
Видавництво “Світич” знає, чим порадувати тих, хто залишається вдома, і відкриває на період карантину безоплатний доступ до електронних версій усіх своїх періодичних видань.
Це фахові педагогічні журнали:
а також дитячий журнал      (Дослідження, Живопис, Музика і Література), який втілює новітні методики розвитку дошкільнят і молодших школярів.
Ми прагнемо допомогти не тільки нашим передплатникам, але й усім педагогам та батькам, які шукають актуальні матеріали для роботи з дітьми.
Щоб отримувати на електронну пошту коди доступу до журналів, які виходять під час карантину, реєструйтеся на сайті jmil.com.ua.
Будьте здорові!

Популярні публікації