Книжка, що рятує від нудьги під час карантину!


Команда видання Щоденник Challenger викладає у відкритий доступ частину напрацювань, щоб перетворити нудний карантин у час з користю. 

Отож, що будемо робити? 💪💪💪
1   ВІДСЛІДКУЄМО НАСТРІЙ ВПРОДОВЖ МІСЯЦЯ
Муд-трекери нині украй популярні закордоном і зовсім невідомі у нас. На перший погляд – це не більш ніж розвага. Однак насправді, відслідковуючи настрій щодня, дитина розвиває свій емоційний інтелект, що допоможе краще розуміти свій настрій, керувати ним і розвивати гармонійні стосунки з близькими і оточуючими.
✅Викачуйте електронну версію тут👉 https://cutt.ly/mtnkKdM

2   НАМРІЄМО ПЛАН НА РІК
Саме зараз варто налаштовувати на позитивне майбутнє себе і навчити цьому дитину! Як вдосконалений варіант дошки візуалізації пропонуємо плакат «Мої мрії», що допоможе зрозуміти чого прагнемо і не забувати про власні мрії ні на день. Розподіл по сферах дозволяє сформувати повне бачення яким має бути наше ідеальне майбутнє. До речі, в кризовий час це просто МЕГАважливо! Довгострокове планування допомагає зменшити тривожність і добре впливає на імунітет.
✅Електронну версію шукайте тут 👉 https://cutt.ly/WtnkHz1
3   БУДЬМО СОБІ ПІДТРИМКОЮ
Чудово якщо маєш поруч людину, яка готова підтримати. Але життя доводить, що потрібно самому навчитися бути підтримкою для інших і ДЛЯ СЕБЕ у першу чергу. «Сад хороших думок» - це практика, що допомагає випрацювати украй важливу навичку самопідтримки. В якій би ситуації не опинилась дитина, вона зможе провести внутрішню роботу, зібратися, налаштуватися на позитив. А розпочнеться це вміння з цього плаката…
✅Викачуйте тут 👉 https://cutt.ly/FtnkDv6
4   ПОМАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ
Поки що лише онлайн 😊 Як Вам ідея пройти туристичний квест та дізнатися які цікавенні місцини є в кожній області нашої країни? Даруємо незвичайну карту, де замість обласних центрів кожний регіон презентують найцікавіші цікавинки. Але їх ще потрібно буде знайти!
✅Шукайте електронний варіант карти тут 👉  https://cutt.ly/HtnkAh6
5   ЗНАЙДЕМО ВЛАСНИЙ ДЗЕН
Не будемо навіть запитувати чи легко дається Вам карантин. Тривале перебування членів родини вдома з потребою працювати та навчатися дистанційно і при цьому ділити обмежений простір на всіх – це лише в теорії має вигляд крутої розваги. Насправді ж неминучі конфлікти і втрата рівноваги. Ловіть практичний спосіб заспокоїтися для себе та для дітей!
✅Електронна версія доступна тут 👉 https://cutt.ly/HtnkZ5g
💙💛
Всі матеріали розроблено на основі арт-терапії та вікової психології і придатні до використання як дітьми, так і батьками 😉 Електронні версії Ви цілком можете роздрукувати і користуватися ними знову та знову. ⚡⚡⚡



Популярні публікації