Додайте до свого життя яскравих фарб


Часом хочеться додати трохи фарб до свого життя. Зробити сонечко трішечки яскравішим, небо світлішим, квіти різнобарвнішими. Якщо у реальному житті це зробити складно, то на папері це цілком можливо. Тим паче сьогодні, 6 травня, у всьому світі відзначають День розмальовки. Вашій увазі ціла колекція тематичних книжок-розмальовок для дітей. Кожна картинка має свою сюжетну лінію і спонукає дитину до роздумів, пошуків правильних барв, які не просто зроблять зображення кольоровим, а зададуть йому свій настрій і вдихнуть у нього життя. Більшість із них зручно розмальовувати кольоровими олівцями. Є і такі, що розмальовують фарбами. Одні зображення стають справжніми картинами, а для інших недостатньо лише заповнити малюнок по контуру.


Товариство Магічний єдиноріг. Офіційна розмальовка
Книжка-розмальовка від творців книжки «Легенди про єдинорогів». Це видання було створене для справжніх фанатів цих чарівних істот. Автори розмальовки підготували безліч картинок та розповідей про єдинорогів. На вас чекає знайомство з вісьмома родинами єдинорогів, їхнім середовищем існування, здібностями та звичками. А щоб долучитися до творення чарівного світу єдинорогів, вам знадобляться лише уява та кольорові олівці, щоб усі барви веселки – від жовтогарячої до кольору небесної блакиті, від загадкового відтінку індиґо до персиково-рожевого – змогли вирватися на свободу! Сміливо беріться за справу, і нехай єдинороги засяють кольорами та блиском!


Майже мільйон лінивців в ілюстраціях. Лулу Майо
 Про що книга «Майже мільйон лінивців». Ці симпатичні герої користуються особливою популярністю! Щирі та привабливі зображення лінивців гарантують посмішку кожному. Найкумедніші сюжети з наймилішими тваринами. Кажете, важкий день? Майже мільйон лінивців виправлять це дуже просто!






Кльова суперова розмальовка
-антистрес для дорослих та дітей дошкільного віку. Геометричні елементи цієї розмальовки, наче чарівний калейдоскоп складаються в яскраві малюнки. Невеликі частини розмальовки легко заштриховувати та розмальовувати навіть для початківців.

Арт малювалка від видавництва «Арт» 
займе дітей молодшого шкільного віку на тривалий час. Усі ідеї модного малювання в одному збірнику! Дудли, тангли, розмальовки-антистреси, домальовки, орнаменти - дитині точно не знудиться!









Затишна домівка - Кеті Джексон
Ця книжка-розмальовка ідеально підходить для будь-якого майбутньго дизайнера інтер'єру. Тут можна відтворити будинок своєї мрії до найдрібніших деталей. Розмальовка пропонує елементи декору та приємні дрібнички для створення затишку, від вибору колірної схеми для кожної кімнати для проектування оббивки та аксесуарів

Фешн-розмальовки від одеської художниці Олександри Наяти. 
Стильні та найактуальніші тренди модних луків. Саме так може виглядади акаунт завзятої модниці.






Натхнення Квітковий світ
Коли одноманітна робота починає виснажувати, тоді світ довкола стає сірим. Якщо з вами уже трапилася така халепа, вам допоможуть лише дві речі: або увімкніть на повну гучність музику та пристрасно танцюйте, або ж візьміть до рук нашу розмальовку й почніть розфарбовувати квіти-візерунки. Ми обіцяємо – щойно ви почнете розмальовувати, то за хвилю-другу забудете про всі проблеми і зануритесь у барвистий світ. Це допоможе вашому мозку відпочити, у вас з?явиться натхнення і піднесений настрій, прокинеться творчість і бажання любити всіх довкола.

Мальовнича Україна
Втішні для ока краєвиди, улюблені персонажі, милі тваринки, міфологічні істоти - усе це таке любе серцю! Подібні сюжети здатні надихнути на творчість і дорослих, і малих. А для висловлення власних почуттів можна додати поетичні рядки, що розміщені на звороті кожної листівки.



Популярні публікації