Безкоштовна книга про коронавірус для дітей


Спільний соціальний проєкт Україна - Італія або що можуть зробити креативні індустріі для боротьби з короновірусом. Сьогодні вчені всього світу працюють над пошуком засобів, що можуть зупинити COVID-19, допомогти хворим і запобігти поширенню цього лиха. Батьків хвилює питання: як про цю проблему розказати дітям, як уберегти їх від стресу? Зміна звичного способу життя, нерозуміння того, що відбувається навколо, тривога, що відчувається з боку дорослих... — усе це може стати причиною дезорієнтації, навіть викликати паніку, особливо в малюків. Насамперед це стосується діточок з особливими освітніми потребами.
Команда редакціі «Кенгуру» видавництва «РАНОК» з італійським партнером «Ерікссон» підготувала до друку книжку відомого психолога Франчески Далл’Ара. Франческа Далл’Ара — психолог і психотерапевт, з 2015 року працює в дитячому відділенні італійської лікарні рідкісних захворювань;


ДжаДа Негрі — психолог, психотерапевт, художник, викладач Європейського Інституту Дизайну. З 2009 року співпрацює з видавцями дитячої літератури, ілюструючи книжки й журнали. 

Автор на прикладі героїв книжки (мами та її доньки) доводить, як важливо надавати дитині максимум інформації, пояснювати їй усе спокійно, дохідливо, використовуючи прості, зрозумілі фрази. Авторам вдалося простими словами розповісти про важливі речі. Написати правдиву книжку, в якій не гарантується розв’язання проблеми найближчим часом, але надається пояснення причин теперішніх змін життя, важливості прийняття цих змін, а також базові правила поведінки задля збереження здоров’я.
Цю книжку можна 👉 завантажити тут  абсолютно безкоштовно!  
Будьте здорові й читайте книжки!


Популярні публікації