Долучайся до найбільшого уроку у світі!

Зміни клімату — проблема, від якої потерпає кожна країна і кожен житель нашої планети. Ми всі повинні працювати над досягненням однієї із Цілей сталого розвитку — боротьбою зі зміною клімату. Щоб розповісти дітям про екологічні проблеми, зокрема про зміну клімату, а також надихнути їх своїми щоденними діями протидіяти зміні клімату, ЮНІСЕФ ініціював Найбільший урок у світі на тему екології, який з нагоди 🌍Дня землі (22 квітня) зараз проводять вчителі по всій Україні. 

До ініціативи долучилось чимало партнерів! Матеріали для уроку були розроблені разом з освітньою платформою EdEra і доступні для вчителів за посиланням: https://bit.ly/2O7x7VQ 

Активна молодь теж не стоїть осторонь! Волонтери молодіжної організації AIESEC Ukraine проводять уроки з протидії кліматичним змінам для дітей та молоді по всій Україні!

Особливо раді вітати у цій ініціативі інформаційних партнерів  Глобальний договір ООН в Україні та StarLightMedia.  Разом ми зможемо залучити дітей до протидії змінам клімату та допомогти планеті! 

Нагадуємо, що серед учасників ініціативи буде проведено розіграш подарунків від ЮНІСЕФ. Для того, щоб взяти участь потрібно:

🌱провести урок та зробити декілька фото проведеного уроку разом з учнями;

☘опублікувати їх у фейсбуці з гештеґом #планета_мій_дім

🍀заповнити форму учасника до 21 квітня включно (обовʼязково) https://forms.gle/QfSo1uohCgJ15Lyu7 

Результати розіграшу повідомлять 50-ти переможцям поштою у День Землі, 22 квітня. Переможці отримають набір для збору станції моніторингу якості повітря. За допомогою цього простого у користуванні приладу школа долучиться до збору даних у своєму населеному пункті для Saveecobot, єдиного в Україні екологічного чат-боту, який поєднує дані про забруднення, забруднювачів та інструменти захисту довкілля.


Популярні публікації