Впустіть зоопарк до хати

Сьогодні відзначаємо найкраще свято для маленьких дослідників - День любителів зоопарку!  Зоопарк не тільки відкриває для дитини величезний світ фауни, а ще забезпечує реабілітацію деяких видів, що зникають. Тому не варто нарікати на те, що тварини сидять у неволі. Не маєте можливості піти сьогодні до звіринця з дітьми? Порадимо, як зробити це онлайн! 
Чи знали ви, що Google має власний зоопарк? Віртуальний, із 3D-моделями тварин. Щоб його відкрити, достатньо зі смартфону в пошуковий рядок ввести назву звіра, що зацікавив, скажімо, "кіт”. У результатах знайдете функцію “побачити зблизька”. Натискайте на “переглянути в 3D”, і побачите котика, який поводиться так само, як і справжній. Його можна збільшити і розвернути, роздивитися з будь-якого ракурсу: від лапок і до хвостика. Якщо натиснути на “побачити біля себе”, то через камеру кота можна побачити у власній квартирі! І так можна з будь-якою твариною, навіть хижою.

Тваринки в зоопарках навіть не здогадуються, що за ними із захопленням спостерігають люди з усього світу! І для цього використовують веб-камери, відтак  маємо можливість побувати  у гнізді лелеки, не виходячи з дому. Більше трансляцій - за посиланням


Популярні публікації