Шедевр світової літератури “МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ” у вигляді мальованої історії


120 років тому, 29 червня народився видатний французький письменник, поет та авіатор АНТУАН ДЕ СЕНТ-ЕКЗЮПЕРІ. З нагоди ювілею письменника видавництво Леополь випустило у світ шедевр світової літератури у вигляді мальованої історії “МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ” українською. Адаптував його один із найпопулярніших сучасних авторів мальопису в Європі – француз ЖОАНН СФАР (Joann Sfar). За допомогою яскравого та жвавого стилю його рисунків твір Сент-Екзюпері набував нового дихання. Інтерпретація Сфара пропонує неповторну візуальну мову, сповнену, водночас, поетичною силою та емоціями оригіналу. Текст перекладав Ярема Кравець. Українську літерацію заголовку на титульній сторінці створила Наталія Ком’яхова. Тепер всі охочі можуть розпочати нову епоху Маленького Принца. Адже Всесвіт у небезпеці! А як його врятувати, знає тільки головний герой!

Чому сказати ТАК цьому коміксу:

🙌 Маленький Принц – головна книга дитячої бібліотеки!

🙌 Перше знайомство з легендарним героєм буде простішим завдяки ілюстрованому мальопису. Адже оригінальна версія може виявитися складною для сприйняття дітьми молодшого віку. Але до неї можна класно підготуватися!⠀

🙌 Мальопис «Маленький принц» визнаний кращою книгою 2008 року на Міжнародному фестивалі мальопису в Ангулемі. 

🙌 Жоанн Сфар – один із найпопулярніших сучасних авторів мальопису в Європі, володар престижних премій імені Айснера і Рене Ґосінні.

🙌 Персонаж, знайомий вам з дитинства, перероджується, і завдяки цьому знайдеться купа нових тем для обговорення разом із дитиною.

🙌Історія дружньої підтримки, сміливих рішень та нескінченна віра в мирну Галактику.

«Маленький принц» — повість із відтінком казки, яка зачарувала мільйони юних і дорослих читачів у всьому світі. На її створення французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері надихнула його професія авіатора. Якось після вимушеної посадки літака в пустелі Сахара зі сну пілота розбудив незвичайний загадковий хлопчик, який прилетів на Землю з астероїда B-612. На своїй далекій планеті, завбільшки з будинок, Маленький принц має три вулкани та дивовижну троянду. Подорожуючи, він пізнає Всесвіт, у якому зустрічає дивних дорослих. Мила розповідь про Маленького принца поєднує дитячий та дорослий світогляди. Вона розкриває філософський зміст сенсу життя та його вічних цінностей: любові, дружби, вірності, обов’язку.


Жоанн Сфар — один із найпопулярніших сучасних авторів мальопису в Європі. Французький митець — володар престижних премій імені Айснера і Рене Ґосінні. 

Відкрийте для себе шедевр світової літератури через яскравий та жвавий стиль відомого автора мальованих історій Жоанна Сфара! 

Популярні публікації