"Книжкові" поцілунки



Сьогодні, 6 липня,  у світі відзначають найніжніше та наймиліше свято - День поцілунку. Батьківщиною всесвітнього дня поцілунків вважається Великобританія. Там в кінці XIX століття вирішили, що поцілунок гідний окремого свята. Із тих пір свято стало надзвичайно популярним у всьому світі і було офіційно затверджено Організацією Об'єднаних Націй. Звичайно ж, Всесвітній день поцілунків відзначають за допомогою поцілунків. Тож з нагоди свята ловіть - "книжкові" поцілунки 📚 👄
💋 📖 Росіо Бонілла. Якого кольору поцілунок?
Мінімоні може намалювати стільки всього своїми фарбами: червоні сонечка, блакитні небеса, жовті банани… Але жодного разу вона ще не малювала поцілунок. Якого він кольору? Червоний, як смачний томатний соус? Ні, бо червоний - це ще й колір обличчя, коли ти розлючений… Можливо, поцілунок зелений, як крокодили. Вони такі милі...Точно ні! Тому що зелений – це колір овочів, які так не любить їсти Мінімоні! То як же вирішити, якого кольору поцілунок?
💋 📖 Одрі Пенн. Поцілунок у долоньці
Маленький Честер тільки почав ходити в школу. Йому там подобається і все б нічого, якби не одне "але": щоранку мама змушена залишити його на порозі, адже дорослі не ходять в школу. Як пережити весь день без мами? Так легко, адже з Честером завжди є таємна зброя - мамин теплий поцілунок, захований в долоньці!

💋 📖 Ольга Купріян. Солоні поцілунки
Чотирнадцятирічна Мілка переживає не найкращі часи. Їй доведеться пройти через деякі складнощі, а ще навчитись розбиратись із заплутаним дорослим життям. Ця книжка схожа на гарний підлітковий серіал, де є все: радощі, смуток, перше кохання і поцілунки.

💋 📖 Ніна Елізабет Ґрьонтведт. Абсолютно нецілована
«Абсолютна нецілована» — це книжка-щоденник дівчини Уді Андреа Стоккгейм. В ньому вона розповідає свої секрети та переживання, про першу закоханість та поцілунки.
💋 📖 Ульф Старк. Диваки і зануди
Дванадцятирічна Симона має за тиждень вирішити перепони, які раптово з’явилися в її житті. За цей час вона втратить і знайде себе. А ще у неї буде перше кохання і перші поцілунки.  











Популярні публікації