Домашнє навчання під час вимушених канікул

Для багатьох батьків ці слова звучать моторошно. Однак хороша новина полягає у тому, що завдяки сучасним технологіям домашнє навчання може виглядати не аж так страшно 👌. Дорогі батьки дітей на карантині! Саме для вас БараБука підготувала підбірку методичних матеріалів, порад та ідей, як вимушене перебування дитини поза освітнім закладом перетворити на корисний та цікавий час.
🤩 Завдяки акції #ЖивіПисьменники вам у нелегкій справі вимушеного вчителювання допоможуть… сучасні дитячі письменники! Як це працює?

➡️ Спершу дитина дивиться короткий ролик про письменника чи письменницю, чиї твори увійшли до оновленої Хрестоматії сучасної української дитячої літератури, та його чи її книжки. (На сьогодні уже доступно 7️⃣ таких роликів). ➡️ А потім ви завантажуєте методичні матеріали до акції та обираєте, в якій галузі вам допомагатимуть письменники та їхні книжкові герої. Адже у цих методичках є цікаві завдання не лише із мови та літератури, а й з математики, інформатики, дизайну та технологій і навіть образотворчого мистецтва.
👀 Тож усі відео ви можете переглянути 👉 за посиланням
📓 Методичні матеріали до відео
🤩 Пізнавальні книжки — чудові помічники у навчанні, зокрема домашньому. Радимо звернути увагу на 👉
🇺🇦 серію Цікава Україна 
🧲 та інший розмаїтий цікавий дитячий нон-фікшн
🤩 А оскільки у домашніх умовах навчання легко поєднати із креативом та грою, то в нагоді можуть стати поради зі створення креативного читацького щоденника 

Популярні публікації