Як підтримати та заспокоїти дитину під час короновірусу?


Іспанська художниця Мануела Моліна створила першу у світі книжку про коронавірус, задля підтримки та заспокоєння дітей по всій земній кулі.
В ігровій формі авторка розповідає про сам вірус, шляхи його поширення, симптоми, коли він “приходить у гості”. Наприклад, ускладнене дихання, гарячка, кашель. Проте діти будуть у безпеці, якщо ретельно митимуть руки з милом та користуватимуться антисептиками. Також важливо слухати дорослих, адже вони знають, що робити.
“Шановні родини та педагоги з усього світу, я створила цю невелику книгу щоб підтримати та заспокоїти дітей молодше 7-ми років щодо COVID-19. Книга – це пропозиція для родин обговорити певний спектр емоцій, які спричиняють поточні події. Важливо відмітити, що цей ресурс не є джерелом наукової інформації, а швидше інструментом, створеним завдяки фантазії. Я раджу вам роздрукувати цей матеріал, щоб діти могли на ньому малювати. Пам’ятайте, що емоції опрацьовуються завдяки регулярним іграм та прочитаним багато разів історіям. Діліться COVIBOOK і допомагайте полегшити дитячу стурбованість по всьому світу” – закликає Мануела Моліна на своєму сайті.
На сьогодні комікс продовжує здобувати популярність і вже перекладений 24 мовами.
Читайте комікс українською ТУТ

Популярні публікації