Переможець у номінації "Література для дітей від 6 до 8 "


«Зайчик народився теплого весняного дня на краю великої лісової галявини, разом із сімома своїми братиками та сестричками. Всі новонароджені зайченята були однаковими рожевими крихітними клубочками. І доки вони тихенько повзали або спали біля маминого животика, ніхто нічого не підозрював. Коли ж настав час малюкам потроху стрибати, з’ясувалося, що одне зайченя не може цього робити. Воно лежало посередині кубельця і дивилося на стривожену маму великими вологими очима.

Драчковська,Оксана. Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама / Драчковська, Оксана ; іл. О. Драчковської (молодшої). - Чернівці : Чорні вівці : Книги - XXI, 2019. - 31, [1] c. : іл.

Книжка Оксани Драчковської - автобіографічна історія-казка для діток про себе та свого синочка Назарка, який, на жаль, із самого народження є дитиною з інвалідністю і не може ходити. Мама Оксана щодня веде боротьбу за за краще майбутнє для всіх особливих людей, для Назарка. Казка розповідає діткам, що не всі люди однакові, як не варто здаватися, коли важко, як триматися, коли сил не залишається і як жити в цьому світі, який,  здебільшого, призначений для звичайних людей. Казка дуже легка, цікава та кольорова, яка дарує усмішку та надію.


Книгу видано за підтримки Благодійного фонду "Кращим бути". 

Книжка чекає на свого читача у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей


Популярні публікації