Читаємо Малюємо Граємо



На майданчику «Книжкового пікніка» у Березовім гаю знову гамірно, весело та цікаво. Черговий вівторок розпочався з літмобу  «Як пройти до бібліотеки?».  Знавці місцеположення бібліотеки отримали — солодкий приз, а необізнані — інформаційну закладку з адресою і контактною інформацією і запрошенням до бібліотеки. На цьому книжкова тема не закінчилася бо присутні мали змогу зануритися в книжковий світ перевтілившись в книжки за допомогою гри «Кольорові книжки».  Дітки розважалися від душі: змагалися в уважності, спритності та швидкості реакції. Приємною несподіванкою стала Арт-школа малювання проти неба,  де кожен охочий отримав унікальну можливість побути в ролі художників та за допомогою нехитрих розмальовок — створити креативну книжкову ілюстрацію «БІБЛІОгусениця» під гаслом «З повагою до читання».





Знайшлися заняття і для батьків, які прийшли на пікнік разом з дітьми. Вони проводили своє дозвілля малюючи разом з дітками та читаючи книжки своїй малечі : на вибір їм пропонувалися як перевірені «книжкохіти», так і самі оригінальні нові книжки.
Своїми враженнями від пікніка його учасники поділилися з бібліотекарками:
 «Я таку щиру радість в очах свого, досить розбещеного розвагами дитини, не бачила ніколи! Щира вдячність за організацію змістовного дозвілля наших дітей!

Популярні публікації