Книжка-картинка " Я так бачу"

Знайомтесь - книжка яка отримала премію за “найгарніший дизайн у світі”. Видання є завершальною частиною пізнавальних книжок про аудіо-візуальне сприйняття світу. Перша книга «Голосно, тихо, пошепки» була присвячена слухові, звукам і тиші, друга – «Я так бачу» – розповідає про зір і бачення, про видиме і невидиме.
«Я так бачу» – унікальне видання про те, що ми можемо бачити очима, і про те таємниче, невидиме для ока, яке пробуджує в нас цікавість до Всесвіту і до власної сутності.

«Яка будова наших очей? Скільки кольорів ми здатні бачити? Хто має найкращий зір на планеті? Які візуальні символи оточують нас щодня і що вони означають? Як не заблукати в світі, не бачачи його? Ці та багато інших питань і фактів переплітаються в книзі з роздумами про філософське бачення світу та про речі важливі, але малопомітні, – розповідають автори видання Романа Романишин та Андрій Лесів. – Героїня книги загляне в окуляр мікроскопа і телескопа, подивиться на світ очима різних тварин, примірить десятки окулярів, а згодом зустріне когось особливого, хто навчить дивитися на світ не лише очима, а й відчувати його на дотик, слух, запах, смак». 

Популярні публікації