День книжки-розмальовки

Щорічно 2 серпня і дорослі, і діти відзначають незвичайне, але в той же час захоплююче свято - День книжки-розмальовки. Дійсно, ці невеликі книжечки роблять всіх нас трохи дизайнерами, а ще допомагають дорослим поринути у світ дитинства. Такі книжки рекомендуються для цікавого і захоплюючого проведення часу, як дітей, так і дорослих.

Книга-розмальовка це аркуші паперу з надрукованими контурними зображеннями у вигляді різних композицій (героїв улюблених мультфільмів, тварин, рослин, різних іграшок і т.д.) для розфарбовування. Книга може бути представлена ​​як в твердій, так і в м'якій обкладинці, мати різний формат, дизайн і зміст. Доведено (і це дійсно так!), що монотонні рухи олівцем або пензлем розслаблюють.

Можливість вибирати кольори і фантазувати - розвиває творчість. Особливих талантів для створення шедеврів не потрібно. Розфарбовування дозволяє нам витіснити інші думки з голови і зосередитися на простому завданні, а це полегшує будь-яке занепокоєння. Це як терапія без терапевта. В даний час книжки-розмальовки є невід'ємною частиною всебічного розвитку дітей. Існує безліч видів книжок-розмальовок, орієнтованих на різну вікову категорію.

Дітям розфарбовування допомагає освоїти кольори, форми і дізнатися більше про навколишній світ. Рекомендується використовувати прості розмальовки вже з півтора року. Книги-розмальовки для дітей дозволяють граючи займатися розвитком дрібної моторики, логічного і креативного мислення, фантазії та уяви. Тренування пальців і кисті однозначно спростить навчання письму. Займаючись розфарбуванням, дитина стає більш уважною і посидючою, а успішне завершення роботи підвищує впевненість в собі.

Візьміть сьогодні кольорові олівці або фломастери і почніть розфарбовувати! Це так просто, а готове розфарбування може стати ексклюзивною прикрасою вашого інтер'єру.

Популярні публікації