Казки українською 24/7

Втомилися відповідати на безперервний потік дитячих запитань? Національна суспільна телерадіокампанія полегшила життя молодих українських батьків. Відтепер відповіді на усі дитяті “чому?” можна дізнатися з найкращих казок народів світу, які вибрали та озвучили відомі українці.
Працює ексклюзивний ресурс цілодобово і виключно українською мовою. Станом на сьогодні в добірці радіо можна почути близько двох сотень казок. Вони прийшли до нас з різних народів світу і ми самі любимо їх з дитинства. Потішило те, що озвучувати новий продукт для маленьких українських слухачів взялися відомі особистості, серед яких фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, вокалістка музичного колективу «Крихітка» Саша Кольцова. Долучилися до процесу і представник гурту DakhaBrakha Марко Галаневич, а також актор Євген Малуха.

Анонсують, що зовсім скоро колекцію аудіоказок поповнять новинки, які звучатимуть голосами відомого письменника Сергія Жадана та співачки Христини Соловій. Також на сайті радіостанції аудіоказок можна завантажувати розмальовки для малюків та розфарбувати їх разом з дитиною. Малюнки до них виконала ілюстратор Женя Гайдамака. Автори проекту обіцяють трохи згодом розробити додаток з казками для телефонів.
У розділі «Інформація» можна перейти на розділ «Радіо», яке транслює казки онлайн цілодобово.

Популярні публікації