Знайомтесь наймолодший модератор літературних зустрічей

Другокласник із Луцька Володимир Каліш потрапив до Книги рекордів України. Він став наймолодшим українським модератором зустрічей з дитячими письменниками, а також літературним волонтером із популяризації прочитаних книг.
Рекорд зафіксували під час презентації книги Галини Вдовиченко «Котохатка» у луцькій книгарні «Є», модератором заходу був 7-річний Володимир. У хлопця є свій канал у YouTube, на якому він опублікував майже 200 літературних оглядів. Хлопець протягом кількох років ділиться емоціями від прочитаних книг не тільки на YouTube, а і популяризує літературу у своєму навчальному закладі та в одній з дитячих бібліотек Волинської області. Також хлопець був наймолодшим волонтером та модератором на ІІ Міжнародному літературному фестивалі «Фронтера».

Як сказали батьки хлопчика Наталя і Богдан Каліши:
 «Високе і відповідальне визнання «Книгою рекордів України» досягнення їхнього сина, цей рекорд, стане ще більш вагомішим стимулом для саморозвитку Володі у виявленні читацьких смаків, а безпосереднє спілкування з авторами — письменниками, поетами, публіцистами і блогерами, людьми, які своїми талантом і творчістю творять великі й маленькі світи, будуть правильно формувати його майбутнє життя, спонукати до читання книг змалку інших дітей, коли закладаються основоположні підвалини особистості маленької Людини».

Популярні публікації