180 відеоуроків з основних предметів початкової школи


Вашій увазі огляд посібника для навчання вдома, перевага якого у використанні новітніх інтерактивних технологій у вигляді мобільного електронного додатка «KM Media Вookshelf», який зручно завантажити ТУТ
180 відеоуроків з основних предметів початкової школи у довіднику та мобільному додатку за оновленою програмою 2016 Видавництво: КМ медіа. Жива обкладинка. 224 с.

Опис
Довідник та мобільний додаток «180 відеоуроків з основних предметів початкової школи». Містять матеріал за курс початкової школи з предметів «Українська мова», «Математика», «Інформатика», «Природознавство» та «Основи здоров’я» і створені відповідно до оновленої програми 2016 року та Державного стандарту. У книзі навчальний матеріал подано в інфографіці (графічна форма + текст). Форма подачі інформації через кольорові малюнки та зображення, моделі та схеми допоможе залучити до навчання зорову пам’ять дитини.

У мобільному додатку розміщено 180 відеосюжетів, в яких пропонуються пояснення та коментарі вчителя, що сприяє донесенню до школяра складних тем навчальної програми. Посібник допоможе закріпити й систематизувати новий та повторити вже вивчений матеріал. Видання призначене для учнів початкових класів, їхніх батьків та вчителів.

Популярні публікації