Чудова новина - цілодобове радіо з аудіоказками

Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт «:Казки» та радіо-казки, яке можна слухати 24 години онлайн.
Чому кенгуру стрибає, а кіт вмивається по обіді? Коли з'явилось могутнє дерево баобаб, а лис вовку масло показав? Навіщо миші збираються на раду, а бджола рятує гусці життя? Як цап і лис ділили мішок моркви, а курочка врятувала півника? Про все це можна дізнатися з найкращих казок народів світу, які ми вибрали та озвучили спеціально для вас, – зазначають творці.
Казки різних народів світу начитують актор театру кіно та дубляжу Євген Малуха, вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, учасник гурту DakhaBrakha Марко Галаневич і лідерка гурту «Крихітка» Саша Кольцова. Невдовзі з’являться казки, які озвучив письменник Сергій Жадан та співачка Христина Соловій. На сайті також можна завантажити розмальовки. Ілюстрації для проекту виконала Женя Гайдамака. Радіохвиля авторських казок українською мовою для дітей доступна на сайті 24 години. У плеєрі наразі понад 200 аудіоказок.  А найближчим часом з’явиться й безкоштовний додаток для смартфонів на Android та iOS.

Популярні публікації